Over Wijnen Pauwels

overwijnenpauwels2.jpg

Naast reguliere verkoop van wijnen aan professionelen en particulieren bieden wij ook relatiegeschenken, cadeaupakketten, offertes voor allerhande feesten, wijncursussen, hometastings of proeverijen in onze wijnbar, wijnbar vrijdagavond en verhuur van de zaal aan.

Openingsuren en ook op afspraak

wo 14 - 19 u
do 14 - 19 u
za 13 - 19 u  

Relatiegeschenken

Een mooi wijnpakket is het ideale relatiegeschenk. Bij ons kan u kiezen uit een groot aantal verpakkingen, en via onze samenwerking met Torelló (de topkwaliteit van Spaanse cava’s), is ons aanbod van luxueuze verpakkingen dit jaar nog enorm uitgebreid.

Cadeaupakketten

Talloze mogelijkheden van geschenkpakketten, van 2 tot 9 flessen. U kan kiezen: Ofwel neemt u een reeds samengesteld pakket, zoals bv. het 90+wines pakket, of u stelt zelf een packet samen.
Cadeaupakketten zijn er reeds vanaf 15 euro. Ook de traditionele cadeaubon behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Offertes voor allerhande feesten

Voor trouwfeesten, communiefeesten, bedrijfsrecepties enzomeer, bieden wij u graag volledig vrijblijvend onze beste offertes aan.

Wijncursus

Vanaf 2010 bieden wij zowel initiatiecursussen als gevorderde cursussen aan.

Hometastings of proeverijen in onze wijnbar op afspraak

Bent u met een groep van minstens 10 personen dan komen wij kostenloos bij u langs om een wijndegustatie te geven. De selectie van wijnen wordt in samenspraak met u geregeld. Wenst u liever tot onze vinotheek te komen, dan kan u buiten de openingsuren een afspraak maken, om de degustatie hier plaats te laten vinden.

Wijnbar vrijdagavond

Elke vrijdagavond kan u minstens 60 verschillende wijnen komen degusteren in onze vinotheek, die dan omgedoopt wordt tot wijnbar. Het aanbod zal elke week verschillen. Onze nadruk zal steeds op Spaanse wijnen blijven liggen, maar doorheen het jaar zal elk wijnproducerend land aan bod komen. Aangezien we het gezellig willen houden, zijn de plaatsen beperkt en is het aangeraden om een tafeltje te reserveren.

Huren zaal mogelijk tot 30 personen

Bepaalde dagen is het mogelijk om onze vinotheek af te huren. Ideaal voor allerhande recepties, seminaries, of een feest in beperkte kring, in luxueuze omstandigheden.Spanje en Applellaties
Spaanse Bodega's
Onze Wijnen In Promotie
Onze Wijnen - Zoekfunctie